torstai 18. huhtikuuta 2013

väsynyt



Aika uupunut olen taas. Ihan nauratti pari aamua sitten kun viimeisessä unessa ennen herätyskellon raikuvaa pirinää tein rentoutumisharjoituksia. Näen jo siis unta rentoutumisesta. HUH.

Mikä tässä elämässä nyt sitten niin kovin väsyttää?

Jjaaa-a..

Koulu.

Olen äärimmäisen huono aikatauluttamaan tekemisiäni, ilman deadline-päiviä en saisi montaakaan tehtävää valmiiksi. Tänään oli yhden ryhmätyön palautuspäivä, ja onneksi muut ryhmäläiseni päättivät, että aloitamme työskentelyn jo kahdeksalta, niin olen jotain saanut tänään aikaiseksikin. Ryhmässä työskentely auttaa myös unohtamaan hetkeksi oman mielenkiinnon puutteen nykyiseen opiskelualaani. Muiden innostus todella tarttuu, ja haluan tehdä parhaani ryhmän työn eteen. Koko opiskelusta puuttuu tällä hetkellä muuten sisäinen motivaatio, ulkoiset motivaation tekijät eivät luonnollisestikaan ole niin tehokkaita ja palkitsevia.

Liikunta.

En ole ehtinyt, tai oikeastaan jaksanut, harrastaa mitään liikuntaa nyt pariin viikkoon. Ja siltikin, tai juuri tästä syystä, minua kolottaa jalkoihin ja Charles on jokapäiväinen vieras.

Ympäristö.

Kotini on kaaos. En tiedä onko tätä mitenkään tutkittu, mutta kyllä ympäristö vaikuttaa minun mielialaani paljon.

Perhe.

Rakastan perhettäni, he ovat ihania ihmisiä ja yleensä saankin heistä paljon voimaa. Mutta nyt olen ottanut pienen eron heistä, tuntuu että omassa elämässäni on nyt niin paljon kaikkea stressaavaa etten vain pysty kantamaan yhtään heidän murhettaan.

Eihän tämä mitään uutta ole mikään, elämä kuormittaa ja niin sen pitääkin. Omat voimavarat ovat vain juuri nyt niin koetuksella, että positiivinen elämänasenne on vaikea säilyttää.

Yritän pitää elämässäni totena mottoa " jos se ei toimi, muuta jotain."  Ja aion nyt ihan tosissani yrittää siivota. Ja sitten aion alkaa vähitellen tehdä koulutehtäviä valmiiksi. Ja siis todellakin tehdä pelkän aikomisen sijaan.


Paljon voimia kaikille! Aurinko paistaa ja linnut laulaa, ulkona on tennarikelit ja nahkatakissakin tarkenee ilman villapaitakerrostusta. Loppuunsa kaikki on ihan hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti